Lorik Cana publikon foton e veçantë dhe shihni me kë ngjan...

Lorik Cana është ndjerë nostalgjik sot dhe ka publikuar një foto të vjetër kur ishte shumë i vogël. Ishin...

Shikon djalin që bën detyrat në rrugë vendos ta bëjë me...

Jo të gjithë fëmijëve u plotësohen kushtet e duhura për të kryer detyrat shkollore. Një 12-vjeçar po i bënte detyrat poshtë dritës...

Oficeri shqiptar diplomohet në Akademinë e Marinës Amerikane

Akademia e Marinës Amerikane është ndër institucionet më prestigjoze që përgatit kuadro-elitë të ushtrisë amerikane. Mario Trupja, është studenti i dytë shqiptar...

“Data e zgjedhjeve të përgjithshme është afër, ja pse nuk hapet...

I ftuar në studio ditën e sotme ka qënë anëtari i kryesisë së Partisë Demokratike Eno Bozdo. I pyetur...