Shpërthen skandali, mësuesja kryen marrëdhënie intime me nxënësin 16 vjeçar

56
Loading...
Spread the love

Këto janë gra të martuara, gra që kanë lidhje serioze në jetë dhe që kanë fëmijë. Janë gra që mund të jenë ndarë dhe përpiqen të rikrijojnë diçka në mendjen e tyre që t’i rikthejë te situatat e fëmijërisë, kur kanë pasur emocionet e para seksuale.Por edhe pse nxënësit mund të duken të rritur fizikisht, ata nuk janë të përgatitur emocionalisht për t’u përballur me ngarkesën e të qenit i dashuruar ose në marrëdhënie seksuale me një mësuese, e cila ka gjithashtu autoritetin profesional”.

Më poshtë gjeni foto të 20 mësueseve të arrestuara që kanë kryer marrëdhënie seksuale me nxënësit e tyre.

Loading...